Ik ben Marion, ruim 13 jaar getrouwd met de Liefde van mijn leven. Samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Noortje. Vanaf haar geboorte schrijf ik over situaties die ik meemaak met deze bijzondere lieverd. Ik schrijf eerlijk over de mooie en minder mooie momenten. Dit vertaal ik in blogs en mijn eerste boek Slow Down kwam uit in 2023. Noortje is inmiddels bijna 12 jaar, en een lieve, vrolijke, hoog gevoelige, pientere, soms pittige dame.

Na jaren met veel passie en plezier in het ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik nu werkzaam als praktijkverpleegkundige en manager in een huisartsenpraktijk. Dit combineer ik met mijn eigen praktijk: Marion Terpstra coaching. Balans is een sleutelwoord in mijn leven. Zorgen voor Noortje zonder mezelf uit het oog te verliezen. We hebben de laatste jaren de zorg goed in kunnen regelen, waardoor die balans er steeds vaker is. Dit geeft de rust die ik nodig heb om mezelf op te laden. Ik heb inmiddels ervaren dat ik daar een relaxter mens/ moeder van wordt.

Marion Noortje

Welkom

Marion en Noortje

Hier kan je alles lezen over wat ik zoal meemaak in mijn leven…over het zoeken naar balans; de perikelen rondom onze lieve, ondeugende dochter met het syndroom van Down. Alle mooie, pijnlijke maar ook humorvolle momenten die we beleven samen.

Volg me op